Limes ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2023 // Statutory spring meeting 2023 of Limes ry

(In English below)

Limes ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 30.3.2023 klo 17.30 alkaen klusterin kerhotilassa osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Limeksen jäsenet ja kokoukseen on mahdollista osallistua etänä Zoom-alustalla. Zoom-linkki kokoukseen sekä kokouksessa käsiteltävät dokumentit lähetetään etukäteen ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Huomioithan, että kokouksessa tullaan käsittelemään ohjesääntöjen muuttamista.

Kokouksessa mahdolliset äänestystilanteet, jotka muuten toteutettaisiin suljetulla lippuäänestyksellä, tapahtuvat Opavoten (opavote.com) välityksellä sähköisesti. Tätä varten tarvitsemme kokoukseen osallistuvien sähköpostiosoitteet etukäteen, myös paikan päällä osallistuvien. Tarvitset myös laitteen, jolla pääset äänestämään, vaikka osallistuisitkin paikan päällä. Käytämme sähköpostiosoitteita vain tähän tarkoitukseen, emmekä säilytä niitä kokouksen jälkeen. Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään sunnuntaihin 26.3.2023 klo 23:59 mennessä, jotta ehdimme tarkistamaan jäsenyyden voimassaolon ajoissa. 

Esityslista sekä ilmoittautumislomake löytyvät alta. Mahdollisissa kysymyksissä ja muissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä sähköpostitse jesse.turpeinen@helsinki.fi tai Telegramissa @Mellux00.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/gSTPXSjG7cosYRKU8

————

The statutory spring meeting of Limes ry will be held on Thursday the 30th of March at 5.30 pm at Klusteri clubroom (Leppäsuonkatu 11). All members of Limes are welcome to attend the meeting and it is also possible to attend the meeting remotely via Zoom. The Zoom link and the documents discussed in the meeting will be sent to those who have registered for the meeting after the registration period ends. Please note that in the meeting we will discuss change of the organizational rules.

Possible voting situations in the meeting, which would be carried out by closed ballot, are organized by Opavote (opavote.com) electronically. For this reason, we need email addresses from those attending the meeting in advance (including those attending on site). You also need a device that allows you to vote, even though you are attending the meeting on site. We will use the email addresses for this purpose only and we will not retain them after the meeting. Please register for the meeting by Sunday, the 26th of March at 11:59 pm, so we will manage to check the statuses of memberships in time.

You can find the agenda of the meeting and the registration form below. If you have questions or other inquiries, please contact me by email jesse.turpeinen@helsinki.fi or @Mellux00 at Telegram.

Registration form: https://forms.gle/gSTPXSjG7cosYRKU8

————

Limes ry

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 2023 / The statutory spring meeting 2023

Esityslista / Agenda

Paikka / Location: Klusterin kerhotila / Klusteri clubroom (Leppäsuonkatu 11) & Zoom

Aika / Time: 30.3.2023 klo 17.30

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen työjärjestyksen valinta
  2.1. Kokouksen puheenjohtajan valinta
  2.2. Kokouksen sihteerin valinta
  2.3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
 3. Laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Esityslistan hyväksyminen
 5. Vuoden 2022
  5.1. Toimintakertomuksen käsittely
  5.2. Tilinpäätöksen vahvistaminen
  5.3. Toiminnantarkastuskertomuksen käsittely
 6. Vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille
 7. Ohjesääntömuutokset
 8. Muut esille tulevat asiat
 9. Kokouksen päätös