Limes ry:n sääntömääräinen syyskokous 2023 // The statutory fall meeting 2023 of Limes ry

(In English below)

Limes ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 21.11.2023 klo 17.00 alkaen Klusterin kerhotilassa osoitteessa Leppäsuonkatu 11 sekä Zoomissa. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Limeksen jäsenet ja kokoukseen on mahdollista osallistua etänä Zoom-alustalla. Zoom-linkki kokoukseen sekä kokouksessa käsiteltävät dokumentit lähetetään etukäteen ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kokouksessa mahdolliset äänestystilanteet tapahtuvat Opavoten (opavote.com) välityksellä sähköisesti. Tätä varten tarvitsemme kokoukseen osallistuvien sähköpostiosoitteet etukäteen, myös paikan päällä osallistuvien. Tarvitset myös laitteen, jolla pääset äänestämään, vaikka osallistuisitkin paikan päällä. Käytämme sähköpostiosoitteita vain tähän tarkoitukseen, emmekä säilytä niitä kokouksen jälkeen. 

Jokaiseen kokoukseen osallistuvan tulee olla yhdistyksen jäsen, ja tarkistamme jokaisen kokoukseen osallistuvan jäsenyyden voimassaolon ennen kokousta. Jäsenyyden voi ostaa esimerkiksi Limeksen verkkokaupasta (https://limes.fi/kauppa/tuotteet/jasenmaksu/). Pyydämmekin jokaista kokoukseen osallistuvaa ilmoittautumaan kokoukseen alla olevasta linkistä viimeistään lauantaihin 18.11.2023 klo 23:59 mennessä, jotta ehdimme tarkistamaan jäsenyyden voimassaolon ajoissa. 

Esityslista sekä ilmoittautumislomake löytyvät alta. Mahdollisissa kysymyksissä ja muissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä sähköpostitse jesse.turpeinen@helsinki.fi tai Telegramissa @Mellux00.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/N1BhMB9e1uw1wARX8

————

The statutory fall meeting of Limes ry will be held on Tuesday the 21st of November at 5.00 pm at Klusteri clubroom (Leppäsuonkatu 11) and Zoom. All members of Limes are welcome to attend the meeting and it is also possible to attend the meeting remotely via Zoom. The Zoom link and the documents discussed in the meeting will be sent to those who have registered for the meeting after the registration period ends.

Possible voting situations in the meeting are organized via Opavote (opavote.com) electronically. For this reason, we need email addresses from those attending the meeting in advance (including those attending on site). You also need a device that allows you to vote, even though you are attending the meeting on site. We will use the email addresses for this purpose only and we will not retain them after the meeting. 

Everyone attending the meeting must be a member of Limes ry. We will verify the validity of each attendee’s membership before the meeting. Membership can be purchased from Limes’s online store (https://limes.fi/kauppa/tuotteet/jasenmaksu/). Therefore, please register for the meeting by Saturday, November the 18th at 23:59, so we will manage to check the statuses of memberships in time.

You can find the agenda of the meeting and the registration form below. If you have questions or other inquiries, please contact me by email jesse.turpeinen@helsinki.fi or @Mellux00 at Telegram.

Registration form: https://forms.gle/N1BhMB9e1uw1wARX8

————

Limes ry
Sääntömääräinen syyskokous 2023 / The statutory fall meeting 2023
Esityslista / Agenda
Paikka / Location: Klusterin kerhotila / Klusteri clubroom (Leppäsuonkatu 11) & Zoom
Aika / Time: 21.11.2023 klo 17.00

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen työjärjestyksen valinta
  2.1. Kokouksen puheenjohtajan valinta
  2.2. Kokouksen sihteerin valinta
  2.3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
 3. Laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Esityslistan hyväksyminen
 5. Jäsen- ja liittymismaksu vuodelle 2024
 6. Toimintasuunnitelma vuodelle 2024
 7. Talousarvio vuodelle 2024
 8. Hallitus vuodelle 2024
  8.1. Puheenjohtajan valinta
  8.2. Taloudenhoitajan valinta
  8.3. Hallituksen muiden jäsenten valinta
 9. Limeksen appron pääkoordinaattorin valinta vuodelle 2024
 10. Sijoitusvaliokunnan valinta vuodelle 2024
 11. Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien valinta vuodelle 2024
 12. Muut esille tulevat asiat
 13. Kokouksen päätös

————