Limeksen sääntömääräinen kevätkokous 2024 / Limes’ statutory spring meeting 2024

(In English below)

Hei,

Limes ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 3.4.2024 klo 18 alkaen Kokoushuone Groudonissa osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Limeksen jäsenet ja kokoukseen on mahdollista osallistua etänä Zoomissa. Zoom-linkki kokoukseen sekä kokouksessa käsiteltävät dokumentit lähetetään etukäteen ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Kokouksessa mahdolliset äänestykset toteutetaan Opavoten (opavote.com) avulla sähköisesti. Sujuvaa äänestystä varten kaikkien kokoukseen osallistuvien sähköpostiosoitteet kerätään etukäteen. Sähköpostiosoitteita käytetään vain tähän tarkoitukseen, eikä niitä säilytetä kokouksen jälkeen. Kokoukseen osallistuva tarvitsee äänestämistä varten laitteen. 

Kokoukseen on ilmoittauduttava sunnuntaihin 31.3.2024 klo 23:59 mennessä. Jokaisen ilmoittautuneen jäsenyys tarkastetaan.

Ilmoittautumislomake ja esityslistat löytyvät alta. Mahdollisissa kysymyksissä ja muissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä sähköpostitse anna.satokari@helsinki.fi tai telegramissa @annasatokari.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/44RhwidgP7A7ieq57

Ystävällisin terveisin,

Anna Satokari

Puheenjohtaja 2024

Limes ry

————

Hi,

The statutory spring meeting of Limes ry will be held on Wednesday April 3rd at 6 pm at the Meeting Room Groudon (Leppäsuonkatu 11). All members of Limes are welcome to attend the meeting, and it is possible to participate remotely via Zoom. The Zoom link for the meeting and the documents discussed will be sent in advance to those who have registered after the registration period ends.

Any potential votes during the meeting will be conducted electronically using Opavote (opavote.com). To ensure smooth voting, email addresses of all participants will be collected in advance. These email addresses will only be used for this purpose and will not be retained after the meeting. Participants will need a device for voting. 

Registration for the meeting no later than Sunday March 31st at 11:59 PM. Memberships will be verified before the meeting.

The registration form and the agenda for the meeting are provided below. For any questions or inquiries, please contact anna.satokari@helsinki.fi or @annasatokari on Telegram.

Registration form: https://forms.gle/44RhwidgP7A7ieq57

Sincerely,

Anna Satokari

Chair 2024

Limes ry