Pääsitkö opiskelemaan luonnontieteitä Kumpulaan? Onneksi olkoon!

Tervetuloa Kumpulan matemaattis-luonnontieteelliselle kampukselle ensimmäisen vuoden opiskelija, eli fuksi! Fuksivastaavamme Maria, Milja ja Helmi pitävät huolta teistä ja vastaavat kysymyksiinne. Tavoitat heidät sähköpostitse osoitteesta fuksivastaava@limes.fi.

Limes vastaa myös uusien matematiikan, fysiikan ja kemian opettajaopiskelijoiden orientaatiosta ja tuutoroinnista. Tuutorivastaavamme Anna, Pilvi ja Aleksi luotsaavat opeohjelman tuutoreita ja auttavat uusia opeopiskelijoita kaikissa mahdollisissa opintojen aloitukseen liittyvissä asioissa. Heihin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tuutorivastaava@limes.fi.  Uusien opeopiskelijoiden kannattaa myös tutustua Limeksen alla toimivaan opeopiskelijoiden ikiomaan Liitu-kerhoon seuraamalla Liitua Instagramissa (@liitukerho) ja facebookissa (Liitu-kerho).

Kaikkien fuksien kannattaa myös seurata Limeksen omaa Instagramia ja facebookia @limesry.

Lataa tästä lisäksi Limeksen fuksiopas: Älä Hätäile -opas

Mikä ihmeen Limes?

 

Limes ry on kaikkien Kumpulassa opiskelevien ainejärjestö. Järjestämme lukuvuosittain monia tapahtumia, mm sitsejä erilaisilla teemoilla (joista suosituimpana mainittakoon syksyllä järjestettävät fuksisitsit), Limeksen appron (lokakuun ensimmäisenä keskiviikkona), elokuvailtoja sekä baaribileitä yhdessä muiden järjestöjen kanssa (Extempore, Laskuhumala, Vappureha). Limes haluaa tarjota uusille opiskelijoille hyvän kokemuksen opiskelijaelämän aloittamisesta! Kaikissa tapahtumissa on tarkoitus pitää hauskaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

 

Limeksellä on oma opiskelijahuone Toimisto Exactumin huoneessa C132. Toimisto on auki kampuksen aukioloaikojen puitteissa, ja kerran vähintään kerran viikossa paikalla on myös joku hallituslainen. Toimistolla myymme painattamiamme kirjoja sekä haalarimerkkejä. Tämän lisäksi tarjolla on kahvia ja teetä hintaan 15 snt/kuppi (ja jos onni lykästää niin jotain pientä purtavaakin). Tila on myös rauhallinen vaikka opiskelulle!

Limeksen jäseneksi voi liittyä toimistolla tai nettikaupan kautta. Jäsenyys lukuvuodelle maksaa vaivaiset 2€. Jos ostat jäsenyyden netin kautta, muista tulla hakemaan jäsentarrasi toimistolta!

Jos innostut järjestötoiminnasta ja haluaisit lähteä mukaan, tule rohkeasti hallituksen kokoukseen (kokouksista ilmoitetaan sähköpostilistallamme) tai nykäise limettiä (limesaktiivia) hihasta esim. jossain tapahtumassa tai Toimistolla.

————————————————————

Käy seuraamassa meitä
Facebook
Instagram

————————————————————

Termejä:

Sitsit = akateemiset pöytäjuhlat, joissa syödään kolmen ruokalajin illallinen ja lauletaan juomalauluja. Yleensä pukukoodi on cocktail, eli miehillä puku ja naisilla polvipituinen mekko.

Appro = Baarikierros, jossa jokaisesta juomasta saa leiman ja tarkoituksena on kerätä aina tietty määrä leimoja, jotta saa suorituksesta haalarimerkin. Alkoholillisista ja -holittomista juomista saa leiman. Baareissa on yleensä tarjouksia approkansalle.