Nämä toimitus- ja maksuehdot koskevat verkkokauppaamme. Tekemällä tilauksen verkkokaupasta hyväksyt nämä ehdot.

TOIMITUSTAVAT

Tarjoamme verkkokaupassamme kaksi toimitustapaa:

  • Nouto yhdistyksen toimistolta (Pietari Kalmin katu 5, Exactum huone C132) joko toimiston ilmoitettuina päivystysaikoina (kts. etusivu), tai erikseen sovittuna ajankohtana (ota tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse hallitus@limes.fi tai Facebookin kautta). Nouto on mahdollista välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen seuraavana päivistysajankohtana.
  • Postitus. Huomioithan, että yli 2 kg tilauksia ei voida postittaa vaan tällaisille tilauksille ainoastaan nouto on mahdollinen.

Toimitusehdot

Valitessasi postituksen on toimitusaikamme arviolta noin 1-2 viikkoa, loma-aikoina mahdollisesti kauemmin. Limes ry ei vastaa ylivoimaisesta esteestä (force majeure) aiheutuneesta viivästyksestä. Emme myöskään vastaa Postin kadottamista tai vahingoittuneista tilauksista. Limes ry ei pysty seuraamaan postituksen etenemistä eikä tilaajalle voida täten toimittaa seurantakoodia.

Tilauksen eteneminen

Tilauksen tekemisen lopuksi saatat saada sivustoltamme virheilmoituksen, mutta tämä ei estä tilauksen läpimenoa. Tilauksen tehtyäsi saat automaattiviestin verkkokaupastamme sähköpostiisi. Postitettuamme tilauksesi saat uuden automaattiviestin, jossa kerrotaan tilauksen käsittelyn valmistuneen. Emme erikseen ilmoita, että tilaus on postitettu tai että tilaus on noudettavissa.

MAKSUTAVAT

Verkkomaksu tapahtuu Paytrail-maksunvälityspalvelun kautta.