Jäsenyys

Limes on Kumpulan kampuksen poikkitieteellinen ainejärjestö. Toiminnassa mukana ovat niin niin kemistit, fyysikot, matemaatikot, maantieteilijät, geologit, tietojenkäsittelytieteilijät kuin opettajaksi opiskelevatkin!

Jäseneksi liittyminen maksaa 2 euroa ja jäsenys on voimassa yhden lukuvuoden (1.8.-31.7.). Tämän jälkeen jäsenyyden voi pitää voimassa maksamalla 2 euron lukuvuosittaisen jäsenmaksun. Huomioithan, että jäsenyytemme voi ostaa vain yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan.

Jäsenyyden etuina ovat alennetut hinnat oppikirjoista ja haalarimerkeistä sekä mahdollisuus osallistua mahtaviin poikkitieteellisiin tapahtumiin! Limes järjestää mm. bileitä, leffailtoja, sitsejä ja vuosijuhlia, excursioita, saunailtoja, Appron sekä lautapeli-iltoja. Tapahtumat ovat tunnettuja huokeista hinnoistaan ja hyvistä tarjoiluistaan.

Opiskeletko jossain muualla kuin Kumpulan kampuksella Helsingin Yliopistossa? Ei hätää, voit liittyä ulkojäseneksi! Sinulla on käytössäsi kaikki samat edut kuin kumpulalaisilla jäsenillä.

Liittyä voi joko paikan päällä toimistossamme, Kide.app:ssa tai verkkokaupassamme.

Virkailijaksi?

Mikäli tapahtumien järjestäminen kiinnostaa, kannattaa harkita virkailijaksi ryhtymistä! Virkoja löytyy laidasta laitaan ja uusia voi aina luoda. Virkailijana pääsee toteuttamaan itseä kiinnostavia tapahtumia tai muita nakkeja (=kevyitä pikku hommia). Virkailijaksi on vaivattomin ryhtyä syyskokouksen jälkeen järjestettävässä järjestäytymiskokouksessa, jossa seuraavan vuoden hommat jaetaan niitä haluaville. Virkailijaksi pääsee pitkin vuotta ilmiantamalla itsensä hallitukselle saatesanoilla “Haluaisin nakkeutua.”

Hallitukseen?

Virkailijuuden HC-versio eli hallituslaisuus on astetta isompi vastuutehtävä. Hallituksen jäsenenä pääsee (joutuu) istumaan toinen toistaan puuduttavimmissa kokouksissa päättäen mm. budjeteista ja Toimiston kahvin hinnasta. Hallituslainen on aina valmis nakkiutumaan ja juoksemaan ympäri Helsinkiä milloin mitäkin tapahtumaa järjestämässä tai paperia viemässä.

Hallituksen jäsenenä pääsee osaksi mahtavaa hallitusporukka, ja hallitustoimintaan ryhtyminen onkin monelle opiskelijaelämän parhaimpia päätöksiä. Hallituslaisuus on vastuuvirka, mutta vastuuseen kasvaa ja hallituksessa toimimisen oppii tekemällä.

Seuraavan vuoden hallitus valitaan marras-joulukuun aikana järjestettävässä syyskokouksessa, joten syyskokoukseen ilmestyminen on ensimmäinen askel hallitusuran aloittamiseksi.

Alumnit

Jos olet jo valmistunut tai vanha Limeksen aktiivi, kannattaa liittyä Limeksen alumnit- Facebook-ryhmään:

Limeksen alumnit- Facebook