Limes järjestää vuosittain pöytäjuhlia, saunailtoja, Appron ja vaihtelevin aikatauluin ekskursioita ja elokuvailtoja. Kaikki jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita tapahtumiimme! Limes on tunnettu hyvistä tarjoiluistaan ja halvoista huveistaan.

Paras tapa saada lisätietoa tapahtumistamme on seurata FB-sivuamme, liittyä FB-ryhmäämme ja sähköpostilistallemme.

Facebook-sivu

 

Jos olet jo valmistunut tai vanha toimija, kannattaa liittyä Limeksen alumnit- Facebook-ryhmään:

Limeksen alumnit- Facebook

Liittyäksesi sähköpostilistallemme, lähetä mikä tahansa sähköposti osoitteeseen jasenet-join@limes.fi. Tämän tehtyäsi saat vahvistusviestin, ja alat saamaan sähköpostia osoitteesta jasenet(at)limes.fi. Poistuaksesi listalta lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenet-leave@limes.fi.

Aktiiviksi?

Tapahtumien järjestäminen on taito, josta voit hyötyä myös tulevaisuudessa. Tapahtumia järjestämällä opit aikataulutusta, organisointikykyä ja budjetointia. Jos olet kiinnostunut hauskanpidosta opintojen ohessa, liity tapahtumatiimiimme! Illanviettojen, sitsien, bileiden ja saunailtojen järkkäily on hauskaa ja vie ajatuksia pois opinnoista.

Jos haluat olla osana yksittäisen tapahtuman toteutusta, niin ota yhteyttä hallitukseen. Jokaiselle jolla tahtoa riittää, löytyy myös homma. Tervetuloa! Jos haluat tätäkin aktiivisemman roolin tapahtumiamme ja toimintaamme koskien, kannattaa harkita virkaa hallituksessa tai sen ulkopuolella. Kysy lisää hallitukselta!