Limes järjestää vuosittain useita tapahtumia: sitsejä, bileitä, saunailtoja, kerhojen vetämiä iltamia… ja tietenkin vuosijuhlat! Tapahtumat ovat avoimia kaikille opiskelijoille, ja maksullisten tapahtumien hinnat ovat opiskelijan kukkarolle sopivia. Alla on lista vuosittain järjestettävistä tapahtumista, ja tulevia tapahtumia voi tähyillä Limeksen fb-sivuilta!

Jotta näiden tapahtumien järjestäminen onnistuisi, tarvitaan ihmisiä toteuttamaan ne. Pienikin järjestelyapu on koko tapahtuman kannalta tärkeää, ja tekemistä varmasti riittää jokaiselle. Myös uusia tapahtumia ja näille innokaita vetäjiä otetaan mielellään vastaan. Jos tapahtumien kulisseissa hääräily kiinnostaa, niin liity Limeksen aktiivit -ryhmään facebookissa tai ota yhteyttä puheenjohtajaan tai muuhun aktiiviin. Ryhmään liittyminen ei velvoita mihinkään, mutta apua ja ideoita tarvittaessa käännymme mahtavien aktiiviemme puoleen.

Vuosittain järjestettäviä tapahtumia, joita Limes on mukana järjestämässä:

Laskuhumala  –  Laskiaistiistain huipentuma, joka järjestetään poikkitieteellisessä hengessä monen suuren järjestön yhteistyönä. Näissä bileissä hehkuu kaikki haalareiden värit!

Vuosijuhlat  –  Maaliskuussa järjestömme vuosien kertymisen kunniaksi juhlittava pöytäjuhla, jossa hyvä ruoka ja juhlallinen tunnelma on taattuna.

KJYV aka Kumpulan Järjestöjen Yhteinen Vappusuunnistus  –  Yhteistyössä muiden Kumpulan järjestöjen kanssa järjestetty leikkimielinen suunnistus kampuksen läheisyydessä, jossa kisaillaan jännittävien “lajien” parissa.

Vappureha  –   Vapun räjäyttävimmät bileet 30.4., jotka järjestetään yhdessä neljän muun tiedekunnan suuren järjestön kanssa.

Fuksileiri  –  Perinteisesti orientoivaa viikkoa edeltävänä viikonloppuna järjestettävä leiri luonnon helmassa, jossa Kumpulan uudet opiskelijat saavat oivan mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja kerätä arvokasta tietotaitoa yliopisto-opiskelun maailmasta.

Ex Tempore -bileet  –  Opiskeluvuoden korkkaavat kumpulalaisten omat bileet, joissa tutustut poikkitieteellisessä hengessä kanssaopiskelijoihin ja tapaat kurssitoverisi pitkän kesän jälkeen.

Limeksen appro  –  Lokakuun ensimmäisenä keskiviikkona järjestettävä Suomen suurimpiin opiskelijatapahtumiin kuuluva approtapahtuma Helsingin keskusta-alueella.

Saunailta  –  Yleensä syksyisin järjestettävä limesmäisen rento saunailta, jossa ainakin syödään ja saunotaan

Luonnontieteilijöiden jouluristeily  –  Turun satamasta lähtevä yhden yön risteily, jonne matkataan Limeksen järjestämällä yhteiskuljetuksella. Voisiko helpompaa ja mukavampaa tapaa risteillä olla?